Gebakjes

  • Hazelnootbol

    Hazelnootbol

    Twee halve bollen hazelnootschuim gevuld met mokkacreme gerold in krokante nougatine omhuld met melkchocolade en met poedersuiker bestrooid

  • Polonaise

    Polonaise

    Progres met slagroom gerold in krokant gebrande suiker belegd met rode bessen en een schijfje kiwi

  • Caramelslagroom

    Caramelslagroom

    Bodem van hazelnootschuim opgespoten met vanillecreme gevuld met vloeibare caramel met melkchocolade overgoten

  • Champagne

    Champagne

    Bodem van schuim opgespoten met vanillecreme met champagnelikeur? gevuld met amarenekers en koekkruimels afgewerkt met een toef slagroom overgoten met witte chocolade en sprokkelschuim

  • chocolade bol

    Chocolade bol

    Roombotersoes gevuld met slagroom doorgehaald in fondant met pure chocolade

  • Bananen soes

    Bananen soes

    Roombotersoes gevuld met zwitserse room een schijf banaan slagroom doorgehaald in mokkafondant

  • Ammaretto

    Ammaretto

    Dunne laagjes chocoladecake gevuld met een zachte amandelmoes omkleed met marsepein van hoge kwaliteit

  • Zaligheidje

    Zaligheidje

    Dun laagje cake met daarop een witte chocolademousse gevild met aardbeien afgewerkt met een toefje slagroom en verse aardbei

  • Sinaasappel

    Sinaasappel

    Chococlade-amandelcake gevuld met sinaasappelbavaroise afgewerkt met een toefje slagroom en mandarijn

  • Irish coffee

    Irish coffee

    Bodem van koffieschuim daarop een whiskymousse en een caramelbavaroise afgespoten met melkchocolade daarop een toef slagroom en gedecoreerd met pure chocolade

  • Cappuccinokopje

    Cappuccinokopje

    Kop en schotel van pure chocolade gevuld met een cappuccinomousse? afgewerkt met slagroom cacao en moccaboontje

  • Vruchtenschelp met slagroom

    Vruchtenschelp met slagroom

    Krokante roomboterkorstschelp gevuld met zwitserseroom gedecoreerd met verse vruchten en afgedekt met een gelei en een toefje slagroom

  • Vruchtenschelp

    Vruchtenschelp

    Krokante roomboterkorstschelp gevuld met zwitserseroom gedecoreerd met verse vruchten en afgedekt met een gelei

  • Caramelslofje

    Caramelslofje

    Roomboterzanddeegbodem met roomspijs gebakken vloeibare caramel moccaslagroom overgoten met chocolade afgewerkt met gebroken hazelnoot

  • Zwitserse room Tompouce

    Zwitserse room Tompouce

    Roomboterbladerdeeg gevuld met een laagje geleroom en een laagje slagroom afgeglaceerd met mokka fondant

  • Morteltje

    Morteltje

    Twee laagjes hazelnootschuim met een zachte moccavulling met poedersuiker bestrooid

  • Advocaatschelp

    Advocaatschelp

    Krokante roomboterkorstschelp gevuld met advocaatcreme advocaat slagroom afgewerkt met een fondant van advocaat

  • Mokkaschelp

    Mokkaschelp

    Krokante roomboterkorstschelp gevuld met zachte mokkacreme nescafe slagroom? afgewerkt met een fondant van mocca.

  • Caramelnoot

    Caramelnoot

    Bodem van hazelnootschuim opgespoten met moccacreme gevuld met caramel en notenen rozijnen overgoten met melkchocolade gedecoreerd met gechocolateerde hazelnoot

  • Mergpijpje

    Mergpijpje

    Creme met marasquin omwikkeld met marsepein met chocolade afgewerkt

  • Rumkogel

    Rumkogel

    Bodem van schuim daarop creme met rumlikeur overgoten met witte choclade

  • Chocoladenoot

    Chocoladenoot

    Laagje schuim met chocoladecreme overgoten met chocolade afgewerkt meteen cashewnoot hazelnoot gechocolateerde hazelnoot en rozijn

  • Appelpunt

    Appelpunt

    Roomboterzanddeegpunt gevuld met verse appel en rozijnen daarop een toef slagroom en amandelschaafsel

  • Chocoladepunt

    Chocoladepunt

    Laagjes chocoladecake daartussen chocolademousse overgoten met chocoladefondant afgewerkt met blaadje van gesuikerde melkchocolade

  • Chipolatapunt

    Chipolatapunt

    laagjes luchtige cake getrempeerd met rum en brandewijn daartussen zwitserse room bitterkoekjes en vers fruit afgewerkt met rolfondant? een bitterkoekje en vers fruit

  • Slagroompunt

    Slagroompunt

    laagjes luchtige of malse? cake getrempeerd met rum en brandewijn daartussen gele room slagroom en frambozen-bessenmousse afgewerkt met slagroom en vers fruit

29 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in