We hebben besloten mee te doen met Bakker met Ster 2016 (http://www.bakkermetster.nl/), samen met onze Heerlijk&Heerlijk collega's uit heel Nederland.

Dit zijn totaal zo'n 135 winkellokaties die meedingen naar een ster. Ten opzicht van de vorige edities is er heel wat veranderd bij Bakker met Ster.

Allereerst is de "achterkant" van ons bedrijf doorgelicht. Er is een jurylid lang geweest voor een uitgebreid interview over ons bedrijf. Er zijn 4 producten gekeurd door het NBC (Nederlands Bakkeirj Centrum) en er zijn monster genomen van producten en werkoppervlakten in verband met de Hygiene. Er is ook uitvoering gekeken naar de financiele cijfers van de afgelopen jaren. Op basis van al deze gegevens worden al tussentijdse rapportages gemaakt.

Nu is dan ook de "voorkant" van ons bedrijf aan de beurt. De komende tijd wordt er een grondige winkel keuring gehouden door specialisten op dit gebied. Er komen 2 mysterie shopper kijken of wij wel klantvriendelijk ter werk gaan. En er wordt een klanttevredenheids onderzoek uitgevoerd onder onze eigen vaste klanten.

Dit klanttevredenheidsonderzoek wordt gehouden met behulp van een link, waar onze klanten een aantal vragen kunnen invullen en zo hun mening kunnen geven over hun favoriete banketbakker.

Dus we vragen uw hulp hierbij. De link is: erven.ncb.nl  (zonder www)

Als onze klant de enquête op internet ingevuld heeft, volgt er een bevestigingspagina. Print deze pagina uit en breng hem langs in onze winkel, Dan krijgt u een Hazelnootprogrestaart van € 9.15 voor € 7.50

Dit kan nog tot eind april 2016.